fredag den 28. marts 2008

Fisk


Svigerfar har længe ønsket at fiske lidt og nu er foråret kommet så vi har købt lidt udstyr til ham. Det blev til en god stang med hjul, en sammenklappelig stol, en stor taske til det hele og en masse kroge, flod og blink. Nu er han klar og har været i gang i et par uger. Først var det lidt svært ikke at grine, for det var nærmest guppyer han kom hjem med. Jeg troede først at han bare havde skovlet dem op med nettet, for man kan se en masse af de små fisk i søen, men han havde skam fanget dem en ad gangen.
De er også blevet spist, dog ikke af mig. Men nu har han vist fået taget på det, for han har fået et par noget større på krogen. De var meget begejstrede, for den fisk han havde fanget, koster normalt 60 Kroner pr. Kg. Først mente han at det var alt for mange penge at bruge på udstyr, vi betalte 220 Kroner for det hele. Nu varer det ikke længe før det har tjent sig ind, så han er ekstra glad.
Fiskene er trods alt omkring 30 cm lange og fanget i vores egen "lille" sø inde i haven hvor vi bor. Den er egentlig pæn stor, der er mere end man kan se på billedet, men i forhold til de andre søer i området, er det her en vandpyt. Den største sø ved Suzhou hedder TaiHu og er på størrelse med Fyn.

Ingen kommentarer: