lørdag den 2. oktober 2010

Tilbage igen

Jeg har ikke skrevet i lang tid, men der er også sket mange ting.
Jeg er flyttet 3 gange inden for de sidste 6 måneder og er nu endt i Shanghai, jeg håber at jeg kan blive her i lidt længere tid.
Jeg er rigtig glad for mit nye arbejde, det har været meget blandet. Jeg har holdt en hel del ferie, men også arbejdet i Australien, Malaysia, Thailand, Tyskland og Singapore.
Jeg er nu heldigvis nået så langt at jeg kan snakke med min ex-kone, også uden at hun vil slå nogen ihjel. (Det ville hun i starten og gjorde et godt forsøg endda)

Jeg starte med et stort projekt i Kina, helt inde i Chengdu. Der skal jeg være i de næste 6 måneder og det skal nok blive spændende.

Ellers har jeg været rigtig meget i Thailand og det har været en fantastisk oplevelse. Thailand er lidt lige som Kina, bare bedre. Tingene er billige, men der er mere rent, folk er mere høflige og trafikken er ikke så aggressiv. En bestemt pige i Thailand gør det også mere attraktivt, men mere om det senere.

Jeg er lige kommet tilbage til Shanghai i dag, efter 3 dejlige dage med min soen. Vi har leget og spillet og rullet på græsset og vi har begge været meget glade for vores tid sammen. Der skal egentlig ikke så meget til.

1 kommentar:

Peter sagde ...

Velkommen tilbage Flemming. Undrede mig også over hvor du blev af.

Godt at høre du er på talefod med ex-konen igen. Der er ikke noget værre end at have problemer når der er børn involveret. Håber du skriver lidt mere snartest.