søndag den 31. oktober 2010

Da jeg fik herpes i Pattaya

Nu, noget tid senere kan jeg grine af den oplevelse, i øjeblikket var det knap så sjovt.
Jeg havde fået en bums på hagen og tænkte ikke mere over det. Der kom en mere og snart en hel del flere. Min hage var til sidst ret så angrebet, så jeg var på et lokalt apotek for at finde noget der kunne hjælpe. Damen på apoteket var ikke i tvivl, du har fået herpes.
Ikke det jeg helst ville høre, men jeg fik noget medicin og noget creme, så mente hun at det ville forsvinde efter en 5-6 dage. Det var som om at mit udslet bare blev sur over cremen og hævnede sig ved at gå i kraftigere udbrud. Vi var da kommet tilbage til Bangkok og jeg tog ind på hospitalet. Jeg kom til deres hudklinik og snakkede med en meget flink læge.
Han sagde med det samme at det bestemt ikke var herpes og at min creme ikke ville hjælpe. Det var ikke en virus, men en infektion og det var nemt at behandle. Jeg fik en anden creme og noget medicin og efter 3-4 dage var det ved at se normalt ud igen.
Til trods for fordomme, havde jeg faktisk ikke lavet meget andet i Pattaya, end at nyde god mad og ligge ved stranden sammen med kæresten.
Lektien er lært, stol aldrig på de små klinikker eller diagnoser fra apotekere. Også i Kina vil folk helst gerne gå til de mindste steder for at spare 3 kroner. I dette tilfælde blev det alligevel dyrere, da jeg endte med 2 gange medicin.