tirsdag den 5. juni 2007

Kør pænt

Nu har myndighederne fundet ud af hvad der skal til for at få folk til at køre pænt. De har fundet ud af, at når alle kører som vanvittige, så BLIVER alle nødt til at køre som vanvittige. Venter man pænt på at komme ud på en vej og håber på at en flink billist giver en smule plads, så holder man der stadig i morgen.
Derfor vil de nu belønne dem der kører pænt. Idéen kunne være god nok, men vi har jo i forvejen færdsels regler, der er bare ingen der følger dem. Politiet gør absolut intet over for dem der overhaler inden om, kører over for rent rødt, springer foran i køen ved at skyde genvej i en svingbane, moser sig ind og fortsætter med uændret fart med hornet i bund, så fodgængere må springe for livet. Det kræver nemlig at politiet skulle arbejde og det gør de meget nødigt.
Hvordan de kan tro at det vil hjælpe, det begriber jeg ikke. I forvejen kan betjentene ikke trækkes væk fra deres te krus for at give en bøde, skulle de så pludselig lave noget for at uddele penge? I think not.
Men det passer nu meget godt ind i min forestilling om kinesisk logik, virker det på papiret, så er det en god idé, som vi ikke behøver at tænke videre over i praksis.

Ingen kommentarer: