fredag den 16. november 2007

Tilbage


Jeg vil vende tilbage til min blog og igen være lidt mere aktiv. Sommeren har budt på en del ting og travlhed, mere end dovenskab, har holdt mig fra bloggen.
Efter besøg i Danmark og den årlige obligatoriske Skanderborg festival så er tiden gået med vores nye butik. Vi havde ikke haft åbent længe, før end butikken blev for lille. Vi var så heldige at vi kunne leje nabolokalet og så lave et hul i væggen, så nu har vi mere end fordoblet arealet.
Salget går strygende, faktisk noget bedre end vi havde håbet på. Vi er nu i gang med at åbne flere butikker, der er jo heldigvis mange mennesker i Kina og de skal alle have tøj.
Efterhånden har vi fundet flere fornuftige leverandørere af tøj i en fornuftig kvalitet. Det meste af det tøj man køber i Danmark, er alligevel lavet i Kina.
Det er sjovt at være på besøg på kinesiske fabrikker, selv om man forestiller sig usle forhold, så er det nu ikke så slemt som man måske tror i Danmark. Nu ligger fabrikkerne dog i byen, ude på landet er der med sikkerhed fabrikker med forhold som ikke ville blive godkendt af arbejdstilsynet.

Ingen kommentarer: