torsdag den 29. november 2007

Fyret.

Vi har fyret langt flere medarbejdere end vi har ansat. Det er ikke altid helt nemt at få arbejdskraft der er bare en lille smule engageret. I vores butik kom der en dame og søgte arbejde og vi manglede lige netop en til at sælge tøj. Hun startede for et par dage siden, men efter første dag sagde hun selv op. Hun syntes godt nok at vi havde meget tøj og hun fik helt ondt i hovedet af at tænke på alle de ting der var i butikken. Det burde jo ikke være en overraskelse, da hun selv var kommet og spurgt om arbejde. Vi havde naturligvis heller ikke forlangt at hun kunne finde alt tøjet efter bare 1 dag.
Jeg tror mange regner med at de kan bruge hele dagen på at sove og sende SMS til veninderne, det er tit det indtryk man får når man er i en butik. Service er ikke fremherskende. Vi giver endda vores medarbejdere en bonus alt efter hvor meget der bliver solgt, men måske skulle vi bare give dem en liter olie.

1 kommentar:

Unknown sagde ...

Jeg tror der er stor forskel på Kina og DK hvad det angår. Selvom arbejdsdagene er lange i Kina, så er det ikke lige meget arbejde der bliver lavet. Det er selvfølgelig forskelligt fra sted til sted, men generelt tror jeg mange i servicefagene har for meget tid til sms osv.