tirsdag den 19. februar 2008

Nøgen stjerne

En sag optager kineserne en del for tiden. En meget kendt sanger havde lidt problemer med computeren, så han sendte den til reparation. En dårlig idé når man bor i Kina og samtidig har nøgenbilleder af rigtig mange kendte sangerinder liggende på harddisken. Ud over at være en kendt sanger, er han også lidt af en kvindebedårer og det har han så fotograferet lidt af.
Manden på værkstedet fandt billederne og skyndte sig naturligvis at sælge dem så de nu ligger på nettet. Før har man aldrig set de kendte sangerinder eller stjerner uden tøj på i Kina, men det kan man så nu. En af pigerne var endda gift med en skuespiller, desværre også på det tidspunkt billederne blev taget. De er nu ikke længere gift.
Så nu har Kina deres helt egen lille sexskandale, billederne er noget af det mest sete på nettet.
Jeg grinte en smule af at det jo nok ikke var ulovligt. Min kone mente bestemt at der måtte være en lov imod det, da billederne jo var blevet stjålet. Jeg pointerede så at de jo lå på harddisken og at de bare var blevet kopieret, det har kineserne jo ikke noget imod, bare det ikke går ud over dem selv.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Ha ha... God vinkel, den med kopi-loven. Jeg læste selv om "skandalen" for et par uger siden, men havde ikke helt gennemskuet den med dobbelt-moralen :-)