mandag den 2. april 2007

En vanvittig historie.

Det var nok bedst, ikke at skrive nogen historier i går, så var der da først ingen der ville tro på det.
Det er nu ikke typisk kinesisk, hysteri omkring kendte findes vist i hele verden, men her er det lige gået en tand videre. En pige var meget vild med en sanger fra Hongkong og havde dyrket ham i 12 år. Hun havde været til koncerter med ham og havde naturligvis hele værelset fyldt med plakater. Familien sparede penge sammen hver måned, så hun kunne rejse når han holdt koncert og pigen var gået ud af skolen, så hun kunne tilbede ham på fuld tid.
Det var startet ved at hun engang havde en drøm om at de blev gift, så nu var hun overbevist om at det ville ske. Endelig havde hun fået kontakt til ham og de skulle mødes efter en koncert, så hun kunne tage billeder af dem sammen. Man skulle tro at hun var glad for det, men hun ville have mere. Hun ville spise aftensmad sammen med ham alene, men det ville han ikke. Man forstår det egentlig godt, hvis der er 5000 skrigende piger der jager ham, så ville det alligevel tage lidt tid hvis ham skulle spise sammen med hver eneste.
Pigen havde været i fjernsynet flere gange, p.g.a. hendes besættelse af ham, måske var han også en smule nervøs for hende, for hun virkede bestemt ikke helt normal. Det værste var snart at familien støttede hende og gjorde alt for at hun kunne jage ham. De havde til sidst solgt deres hus, for at få penge til hendes rejser.
Da han ikke ville mødes til middag, havde hendes far sagt, at han ville slå sig selv ihjel hvis han ikke spiste middag med datteren. Det ville han stadig ikke, så der var jo kun en ting at gøre for hendes far, han slog sig rent faktisk ihjel.
Der var en 45 minutters udsendelse om det i dag, hvor fjernsynet havde talt med andre i familien og deres naboer. Både pigen og moderen, havde tit tævet hendes far, hvis han ikke ville bruge penge på rejserne, så måske var det for at slippe ud af det hele, at han valgte at tage sit eget liv.
Det er nu ikke værre end dengang da "Take That" gik i opløsning og teenagere, både i USA og Europa, begik selvmord i sorg. Alligevel rystede jeg nu på hovedet, flere gange under udsendelsen.

Ingen kommentarer: