mandag den 12. oktober 2009

Så fik de ram på mig


Normalt er jeg vant til at man altid skal tænke et skridt frem i trafikken, det gjorde jeg nu også. Jeg havde bare glemt at man også skal tænke 2 skridt frem og med de manøvrer kineserne kan finde på, så er det faktisk lidt svært.
Som dan naturligste ting kører man i modsatte retning på en 3 sporet vej, det er jeg nu vant til at de gør. Mange steder er det nu vejen der er lavet lidt tåbeligt, for i Kina kører man IKKE en omvej, så hellere køre mod trafikken for at spare 100 meter.
Jeg ser endda bilen i god tid og kan godt regne ud at han ikke har til hensigt at holde tilbage, han har sikkert ikke engang tænkt på at se om der kommer andre biler. Det er helt normalt, man kører bare ud foran andre, så må det være deres opgave at holde tilbage, selv om de efter reglerne ikke skal.
Hvad jeg ikke havde regnet med, var at bilen blev kastet baglæns ind i siden på min bil, da den kørte frontalt sammen med en anden bil.

Der skete ikke noget, der kom lidt buler i de 2 andre biler, men min slap med en meget lille bule som nu er blevet takseret til 800 RMB hos værkstedet. Den eneste der kom lidt til skade, var idioten i den røde bil, da begge airbags blæste op og gav ham lidt rifter på armen.
Da det var sket var der ikke nogen af de 2 andre der ringede til politiet, manden i den røde var faktisk ligeglad og mente naturligvis ikke at han havde ret meget skyld i ulykken. Det mente politiet nu heldigvis at han havde.
Klik på billedet for at se animationen !!

Det er vist en af de ting man må påregne når man bor i Kina, sådan som folk kører er det nærmest utroligt at der ikke sker flere uheld. Selv om der er rigtig mange mennesker i Kina, så er der stadig ikke ret mange biler. Alligevel præsterer de 130.000 dræbte i trafikken på et år, det er godt gået når der ikke er flere biler end de har i Tyskland.

1 kommentar:

Kim sagde ...

Man kan sige meget om den kinesiske trafik, men om ikke andet lære man at være forbredt på det værste som bilist i Kina.
Problemet er så bare at glemme alle de unoder der desværre kommer med, efter nogle år i Kina, når der holdes ferie i Danmark.