fredag den 30. september 2011

Held

Jeg kan godt lide Thaiers måde at se tingene på, de er altid positive.
I går var der pludselig en del tomult ude på gaden og jeg troede først at der var slagsmål, for folk råbte og skreg. Det viste sig så at der var kommet en bil til naboen og de den var stoppet, kravlede en slange ud under bilen. Den var kun omkring 1½ meter lang, så i disse egne var den ikke specielt stor. Folk var derfor lidt i panik, indtil en mand gik hen og tog fat i slangen, for at bære den hen til et tilgroet areal bag vores huse. Der er mange slanger i forvejen, så ikke noget specielt i det. Normalt kommer de dog ikke ind mellem husene og slet ikke midt på vejen hvor der altid er mange mennesker.
Men det var en meget positiv oplevelse, for en slange betyder held. Kæresten fortalte at mange nu ville spille lotto på bilens nummerplade eller husnummeret på naboens hus, for det er der meget held ved. Min kæreste spiller aldrig lotto, så helt overbevist er hun nok ikke selv. Men hun fortalte at det var folks måde at få vendt dårlige ting til noget godt. Mange var i panik over slangen, den var giftig, så for at kompensere for det, så er der altså held ved slanger.
Sidste gang der var en slange i en af naboens huse, havde de vundet 5000 i lotto samme uge. Måske skulle man en dag købe et lod.

Ingen kommentarer: