lørdag den 16. april 2011

Slut med hotel

Så blev det alligevel for meget med vores hotel. Jeg har nu boet på det her usle hotel i 6 måneder og i går fik vi bare nok. Det er altid en kamp at få bare den mindste smule service og alle ansatte ser sure ud og gider faktisk helst ikke lave noget. Det ER altså ikke fordi vi kræver meget, for det går uden problemer i vores restaurant i nærheden. Tjenerne smiler, er glade når vi kommer, rydder af bordet når vi er færdige, kommer altid med vand og det er faktisk altid en god oplevelse at være der.
Til vores dag. Min chef fra Tyskland var på besøg i et par dage og han skulle afsted tidligt om morgenen. Han får afregnet og får receptionen til at bestille en taxa. Efter ½ times kørsel ringer hotellet til taxa chaufføren og beder ham om at vende om, min chef har ikke fået afregnet for en dåse cola fra minibaren. Vi bor for tiden 15 mennesker fra mit firma på hotellet, så lidt sund fornuft ville nok kunne nå frem til at en af os ville betale for den ene dåse som hotellet faktisk selv havde glemt at afregne. Var de vendt om, ville min chef ikke kunne nå sit fly til Tyskland.....for en dåse cola.
Men dagen er jo kun lige begyndt, så mange problemer kan opstå endnu og gjorde det også . Igen skulle vi skændes om kaffe om morgenen, for der var 2 mand der godt kunne drikke 2 kopper. Det går jo slet ikke. Vi bor rigtig mange mennesker her fra vores projekt, incl. Folk fra Italien er vi altid over 25 mand og betaler langt over 200.000 kroner hver måned, alene for overnatning. Det er altså en del penge i Kina, så man kunne vel unde os en kop kaffe hver dag.
Nu leder vi efter et andet hotel, for man kan vist ikke have dårligere forhold, end det vi har med hotellet her, problemet er bare at det nok stadig er vores eneste alternativ.

Ingen kommentarer: