lørdag den 6. august 2011

Forretnings mulighed.

Ud over at vi har en fin massage salon, har vi nu fået øjnene op for en anden mulighed for at tjene penge.
Vi har et areal udenfor der er overdækket af et halvtag. Det lejer vi ud til boder der vil sælge et eller andet. Vi har haft en del, bl.a. en der solgte lodsedler, en kaffebar, en frugt handler og forskellige andet. Sidst havde vi lejet ud til noget frugt salg og denne gang havde vi sikret os 2 måneders leje, så vi ikke skulle have bøvl hele tiden. Efter 3 dage gav de op, de havde regnet med at tjene en masse penge fra starten, men det gjorde de ikke. Folk fik jo ikke engang set hvad der var åbnet, så klart nok at der ikke kom mange kunder. Det er typisk asien, alle jagter de hurtige penge, hvor man ikke skal yde en indsats selv.
Nu har vi så fået 2 måneders leje for 3 dage og vi er klar til at leje det ud igen.

Det var ikke bedre med lodsedlerne. En pige havde lejet arealet, men hun ville ikke selv arbejde, så hun satte hendes gamle mor til at passe forretningen. En kuffert med lodder til det lokale lotteri, så skulle millionerne jo snildt komme rullende, troede hun. Hendes mor var ikke helt ung og frisk længere, så det meste af tiden klappede hun kufferten med lodder sammen og sov hen over den. Egentlig ikke så underligt at ingen købte lodder, folk så bare en gammel dame der sad på en stol og sov.

Der gik en del måneder inden vi fik rimelig omsætning i butikken og vi har stadig ikke det store overskud, men med tiden er det kun blevet bedre. Hårdt arbejde, god service og rimelige priser holder trods alt i hele verden, selv om mange håber på noget andet.

1 kommentar:

oveh sagde ...

Det er altid sjovt at læse dine kommentare. Jeg kører selv taxa i København og jeg prøver at give mine kunder en behagelig oplevelse til en rimelig pris.

Hilsen
Ove