lørdag den 27. maj 2006

Kvinder vil være smukke i hele verden

Utroligt hvor meget penge egentlig betyder her i dette land. Jeg kunne forstå det hvis det var de fattige, men selv om man har rigeligt med penge, så svindler man alligevel. I fjernsynet så vi et indslag om et vidunder produkt, der desværre ikke var så godt som forventet. Mange kinesiske piger vil gerne have større bryster, men en operation koster, også her, en del penge. Et firma havde opfundet en væske som man bare sprøjtede ind i brysterne og så blev de større. Ulempen var bare at det ikke altid blev der hvor man sprøjtede det ind. Nogen havde så fået "ekstra" bryster under armhulen, andre havde fået væsken i hele kroppen. 300.000 havde brugt det og har nu store problemer med det.
Det var godkendt af myndighederne, men der havde vist været lidt penge under bordet for at få den tilladelse igennem, for man vidste godt at der var en betydelig risiko ved det. Og kineserne er ikke kritiske med den slags ting, kan man spare penge, så tager man gerne en chance. Mange har sikkert slet ikke overvejet at det kunne være farligt, de har generelt ikke meget viden om sundhed og helbred.

Et andet indslag i fjernsynet tænkte jeg også en del over. En gammel dame på 83 år boede på gaden. Hun havde 2 sønner, der begge havde mange penge. Den ene havde et stort hus, den anden havde en helt ny VW passat. Alligevel ville de ikke passe på hende. Den ene sagde direkte til kameraet, at når hun engang døde, så arvede han jo kun ½ delen, derfor ville han kun passe på hende ½ delen af tiden. Den anden bror mente så ikke det var hans tur endnu, så hun måtte sove på gaden.

Ingen kommentarer: