fredag den 14. januar 2011

De dejlige mennesker.

Juleaften sidder jeg på min vens restaurant og har lige spist den store julemenu. Der er live musik og kold Carlsberg i glasset, så selv om der egentlig ikke er så meget julehygge over det, er det nu alligevel en fin aften.
Jeg sidder oppe ved baren, ved siden af 4 kinesiske mænd. En af dem kan få ord engelsk og spørger nysgerrigt til mig. Da de finder ud af at jeg også kan lidt kinesisk, vil de alle gerne snakke med mig. Så bliver der straks bestilt mere øl og der kan ikke være tale om at jeg kan få lov til at betale. Heldigvis oplever man ofte utrolig flinke mennesker, som naturligvis er nysgerrige fordi jeg er så anderledes, men også er venlige og imødekommende, i en grad som man slet ikke oplever i Danmark.

lørdag den 1. januar 2011

Sikke en fest vi har haft

En rigtig god aften fik afsluttet 2010. Min ven har fundet en fantastisk lejlighed oppe paa toppen af et hus. En stor teresse med flot udsigt over Bangkok var rammen for aftenens fest med rigeligt mad og endnu mere vin og oel. Der var dog ikke det store at se, for i Thailand er de lidt mere stille med fyrvaerkeri, end de er i Kina. Heldigvis faktisk, for der var stadig flotte raketter og alene lyset fra byen var det hele vaerd.
Nu skal jeg snart tilbage til kulden i Kina, men allerede den 30 Januar er jeg tilbage i Bangkok og glaeder mig rigtig meget.